לאומי גודיז – כל מה שרציתם לדעת על תכנית ההטבות של בנק לאומי

לשתף: קישור פייסבוק טלגרם וואטסאפ אימייל לינקדאין טוויטר פינטרסט

לאומי גודיז, תכנית ההטבות של בנק לאומי, היא זאת שמחליפה את התכנית שהיתה בשיתוף חברת כרטיסי האשראי שלה לשעבר לאומי קארד (מקס MAX). התכנית מעניקה הטבות ללקוחות הבנק על פעולות שונות.

"אז מה כל כך גוד בגודיז" הפרסומת של הבנק. בדקנו, הנה הכל בנושא.

מה זה לאומי גודיז?

לאומי גודיז (Leumi Goodys) היא תכנית ההטבות של בנק לאומי, אשר מעניקה ללקוחות של הבנק הטבות והנחות בבתי עסק שונים. התכנית מיועדת ללקוחות הבנק, שיש להם כרטיס אשראי אחד או יותר שהונפקו על ידי בנק לאומי.

התכנית הזו מחליפה את התוכנית הקודמת שלה עם לאומי קארד (מקס MAX) בה לקוחות הבנק קיבלו הטבות שונות. בעקבות מכירת חברת כרטיסי האשראי, הבנק ככל הנראה החליט לצאת בתכנית ייעודית שתחזק אותו ולא תפגע בו לאחר הפרדת חברת האשראי.

כל לקוח בנק לאומי המבצע פעולות עם כרטיס אשראי (פרטי או עסקי) או שמבצע פעולות בנקאיות בשחבון הבנק, זכאי לצבור "גודיז". גודיז הם כמו נקודות דיגיטליים אשר ניתן לפדות אותם ולקבל תמורתם הטבה או הנחה על מוצרים, שירותים או פעילות מסויימת של עסקים המשתתפים בתכנית.

שיטת הצבירה היא באופן חודשי, כמובן שיש סכומי מינימום ומקסימום, ויש הטבות בעת הצטרפות. כדי להנות אתם צריכים להוריד את האפליקציה של גודיז לסמארטפון שלכם. עוד כדאי לציין שהתוכנית היא אישית ולא ניתן להעביר לאדם אחר.

מי יכול להצטרף לתכנית לאומי גודיז?

אם אתם לקוחות של בנק לאומי (כולל אלה שיש להם חשבון דיגיטלי כמו חשבון לאומי טוטאל דיגיטל), וגם יש לכם כרטיס אשראי אחד לפחות שהונפק על ידי הבנק – אז אתם יכולים להצטרף לתכנית.

התכנית מבוססת לפי מספר זהות. לכן במקרים של חשבונות משותפים רק אחד נהנה, ובחשבונות עסקיים (חברות) החשבון מאפשר לצבור, אבל הימוש מתאפשר מחשבון פרטי.

מבחינת הכרטיסים המשתתפים בתכנית, אז כפי שכתוב רק כרטיסי אשראי שהונפקו על ידי בנק לאומי (כולל כרטיס עסקי).

יחד עם זאת, יש כרטיסים הבאים שלא מזכים: כרטיס דביט (חיוב מיידי, דיירקט), כרטיס Cash Card, כרטיסי מתנה, כרטיס נטען, כרטיס חשבון בנק פפר (סניף של בנק לאומי), פליי קארד (FLY Card), לאומי Me או אחרים שהבנק יכול לקבוע. גם כרטיסים חוץ בנקאיים לא כלולים.

לאומי גודיז – איך צוברים?

אתם יכולים לצבור "גודיז" על פעולות של רכישות עם כרטיס האשראי, ועל פעולות דיגיטליות (פעולות בנקאיות ולא בנקאיות) דרך האתר, האפליקציה או עמדות השירות. בנוסף גם על אירועים מזכים שונים, שחלקם קיימים פעם אחת בלבד.

אז כמה מקבלים גודיז?

כרטיס אשראי:

  • על רכישות או הוצאות של 2,000 ₪ בחודש לפחות – מקבלים 1 גודיז על כל 100 ₪ של הוצאה. הצבירה מתחילה ברגע שסך ההוצאות על כל כרטיסי האשראי עולים על 2,000 ₪ בחודש ועד 8,000 ₪. אם ביצעתם בסכום קטן יותר באותו חודש, לא תקבלו גודיז באותו חודש.

פעולות דיגיטליות:

  • פעולה דיגיטלית בנקאית ראשונה בחודש מכל סוג – 5 גודיז על פעולה ראשונה מכל קבוצה. קבוצה היא אחת מאלה: עובר ושב, פיקדונות וחסכונות, שיקים, העברות, מט"ח, כרטיסים. לכל קבוצה יש כמה פעולות.
  • פעולה דיגיטלית שאינה בנקאית ראשונה – 10 גודיז חד פעמי אם בוצעה לראשונה או לאחר חלוף 6 חודשים. פעולה כזו כמו צ'אט עם בנקאי, רישום למייל ירוק וכדומה.
  • פעולה דיגיטלית ראשונה אי פעם – 10 גודיז חד פעמי על פעולה שבוצעה לראשונה או לאחר 6 חודשים (כמו תשלום חשבונות).

אירועים מזכים אחרים:

  • השלמת תהליך הרשמה לתכנית על ידי הורדת האפליקציה לטלפון – 50 גודיז חד פעמי.
  • פתיחת חשבון בנק לאומי – 20 גודיז חד פעמי.
  • העברת משכורת חדשה אחת ב-6 חודשים אחרונים שמעל 1,000 ₪ – 20 גודיז חד פעמי.
  • יום הולדת בנקאי (כל 10 שנים ממועד התקשרות עם הבנק) – 20 גודיז חד פעמי.

מתי אפשר להשתמש במטבעות גודיז?

חישוב הצבירה של הגודיז נעשה בין התאריכים 25 לחודש ועד 24 לחודש העוקב – זהו חודש הצבירה. הגודיז ניתנים לשימוש החל מתאריך 1 לאחר חודש הצבירה. לדוגמה: צברתם גודיז בין התאריכים 25 במרץ ועד 24 באפריל. בתאריך 1 במאי הגודיז יהיו זמינים לניצול.

חשוב לשים לב כי המטבעות שנצברו, ניתנים לשימוש רק באותו חודש בלבד. כלומר, כל שאר המטבעות (הגודיז) שלא מומשו באותו חודש, נמחקים. לא ניתן להעביר את היתרה לחודש הבא. לדוגמה: אם באותו חודש מאי היה לכם 50 גודיז וניצלתם 40 מהם, אזי ה-10 יימחקו ולא ניתן להעביר אותם לחודש הבא.

מה עוד צריך לדעת?

כדי לצבור גודיז באמצעות כרטיס האשראי, צריך לצבור מינימום סכום רכישות העומד על 2,000 ₪, מה שמקנה לכם 20 גודיז (לפי יחד של 1:100 כמו שכתוב מקודם). במידה ולא הגעתם למינימום הזה, לא תוכלו לנצל את הגודיז החלקיים. כמו כן, לא ניתן להעביר את המטבעות הללו לחודש העוקב.

בנוסף לכך, יש מגבלה של גודיז שמותר לקבל בחודש דרך רכישות בכרטיס אשראי, המגבלה עומדת על 80 גודיז בלבד. כלומר, כל סכום העולה על 8,000 ₪ לא מזכה אתכם בצבירת גודיז. לדוגמה: נניח ורכשתם ב-10,000 ₪ בחודש מסויים ב-3 כרטיסי אשראי מזכים – תוכלו לקבל רק 80 ולא 100 גודיז.

ההגבלה חלה על העסקאות באשראי, אבל, אם תבצעו עסקאות בנקאיות אחרות, תוכלו לעבור את ה-80 גודיז בחודש.

לאומי גודיז – איך זה עובד?

כדי להתשתף בתכנית חובה להוריד את האפליקציה בחינם דרך חנויות האפליקציות. כברירת מחדל, כל לקוח בנק לאומי מצטרף לתכנית באופן אוטומטי ללא תשלום. לאחר ביצוע עסקאות, אתם צוברים את המטבעות.

כאשר מגיעים לתאריך 1 בחודש מסויים (העוקב את חודש הצבירה), מקבלים את הגודיז שנצברו בין ה-25 לחודש הקודם לחודש הצבירה ועד ה-24 לחודש הצבירה.

באפליקציה, ניתן לחפש את ההטבות שאתם מעוניינים בהם, באם מדובר על פעיליות שונות, פנאי, הנחה על ביגוד, ארוחה וכדומה. לכל הטבה נקבע כמה הוא עולה ב- "גודיז" ולעיתים צריך להוסיף סכום מסויים נוסף בכסף כדי להשלים את קבלת ההטבה. ההטבות מתעדכנות מעת לעת על ידי העסקים המתפעלים.

לאחר הזמנת ההטבה, נשלחת הודעה על אישור ביצוע הרכישה לטלפון הסלולארי שלכם. כדי לממש את ההטבה, אתם נדרשים להציג לבית העסק את אישור ההזמנה שנשלחה בהודעה, או כרטיס אשראי שנרכש דרכו, או קופון או אישור הזמנה במייל, או תעודת זהות – בהתאם לסוג ההטבה שבחרתם ולתנאיה.

שימו לב: לא ניתן להעביר גודיז שנותרו לחודש העוקב. ביום האחרון של אותו חודש בשעה 23:59 הם יימחקו ולא יהיה ניתן להשתמש בהם.

אילו הטבות קיימות?

יש הטבות על סוגים שונים של קטגוריות ותחומים ובין היתר אוכל, נופש וספא, בידור ופנאי, ספורט, קולנוע, קניות ועוד.

לאומי גודיז – איך מצטרפים?

הצטרפות ללקוחות בנק לאומי היא אוטומטית ומקבלים מתנת הצטרפות של 50 גודיז. אולם, צריך להוריד את האפליקציה לטלפון הנייד כדי לצבור את הגודיז למכשירי אנדרואיד בחנות האפליקציות גוגל פליי או למכשירי אייפון בחנות האפליקציות אפסטור.

לאומי גודיז – שירות לקוחות

אם יש לכם שאלה או מידע נוסף, תוכלו ליצור קשר עם מוקד שירות הלקוחות של לאומי גודיז כאן:

בטלפון *5522 או 03-9545522. המוקד פעיל בימים א'-ה' בין השעות 8:00-19:00 ובימי ו' בין השעות 8:00-13:00.

    קבל/י הצעת מחיר ממומחה כעת!

    לשתף: קישור פייסבוק טלגרם וואטסאפ אימייל לינקדאין טוויטר פינטרסט